Ati Catalyst 10.6 Sürücüsü Çıktı


Ati Catalyst 10.6 haziran ayı sürücüleri önceki iki aya göre daha hızlı bir şekilde kullanıma sunuldu. Yeni sürücüler sayesinde zaten rakibinden üstün olan video görüntü kalitesi bu sürücüler ile daha da iyileştirilmiş durumda. 

Apple'ın başkanı Steve Jobs 'ın son zamanlarda yaptığı karalamalara rağmen Flash kullanım oranı dünya çapında halen % 99 seviyesinde. ATI sürücü ekibi ise Flash gibi yaygın bir programın hızlandırılması adına gerekli çalışmalarını gerçekleştirmiş. Artık Flash Player her zamankinden daha hızlı. Ayrıca yine her ay olduğu gibi bu sürücüde de bazı oyunlar için performans arttırımları mevcut. 

Fusion İş Başında


AMD ' nin en büyük silahlarından biri olarak nitelendirilen Fusion APU' su (Hızlandırılmış İşlemci Ünitesi) CPU ve GPU 'nun birleşmesiyle ortaya çıkarılan bir teknolojidir. Bu sayede ekran kartına gerek duymaksızın oyun oynama  imkanı ve GPU hızlandırmanın avantajları  sağlanmış olacak. Fusion yapısı ve 32nm üretim teknolojisi sayesinde önemli bir güç tüketim avantajı elde edecek olan üreticiler, bu platformu özellikle az güç tüketen ultra ince dizüstü çözümlerinde kullanacaklar. Saatlerce pil ömrüne sahip ve en son oyunları oynatabilen taşınabilir çözümler bizileri bekliyor.