RadeonPro

Sizlere RadeonPro adlı yararlı programdan bahsedeceğim. Bu programın amacı belirlediğiniz oyunlara göre sürücü profilleri oluşturmak ve her defasında değişik ayarlarla uğraşmaya maruz kalmadan ekran kartınızdan daha fazla verim almanızı sağlamaktır.




Kullanımı gayet basit.Oynamak istediğiniz oyunun exe dosyasını belirtiyorsunuz.Daha sonra AA/AF/Vsync/Catalyst AI ve overclock değerlerini belirlediğiniz profile göre ayarlıyorsunuz. Oyunu çalıştırdığınızda istediğiniz ayarlar devreye giriyor, oyunu kapattığınızda ise eski haline geri dönüyor.

Herhangi bir oyunda AA açmak için sürücüden ayar yapmak gerekiyorsa ve siz bu durumda diğer oyunları etkilemeden ayarlarınızı gerçekleştirmek istiyorsanız RadeonPro imdadınıza yetişiyor. RadeonPro sayesinde masaüstündeyken veya performans arttırımına gerek duymadığınız oyunlarda ekran kartınızı normal frekans değerlerinde çalıştırabilirken, sisteminizi zorlayan oyunlara özel olarak overclock seçenekleri atamanız mümkün. Özellikle MSI Afterburner gibi başarılı overclock yazılımı ile uyumlu olan bu program sayesinde ekran kartınızın frekans değerlerinin yanısıra fan hızına ve voltaj miktarına müdahale edebilmeniz mümkün.


RadeonPro 'nun son eklenen, en can alıcı özelliklerinden biri ise, mevcut sürücünüzü eski sürücü versiyonlarlıyla uyumlu hale getirebilmesidir. Örnek vermek gerekirse: oynadığınız bir oyun 10.5 sürücüsünde daha verimli çalışırken 10.9 sürücüsünde düşük performans veya hatalara neden oluyorsa, sadece bu oyunu geriye dönük uyumluluk modunda çalıştırabilirsiniz.

Sürücülerle haşır neşir olmayı seviyorsanız fakat her oyun için ayrı ayrı ATI Catalyst'e girip ayarlama yapmaktan usandıysanız RadeonPro adlı bu başarılı programa bir şans vermenizde yarar var.Üstelik tamamıyla ücretsiz!

RadeonPro Resmi Web Adresi:
http://www.radeonpro.info/

0 Response to "RadeonPro"

Yorum Gönder