ATI Catalyst 10.8 Sürücü Pakedi Kullanıma Sunuldu

Yaz aylarının son WHQL destekli Ati sürücüsü ile karşı karşıyayız. Ati Catalyst 10.8 sürücü paketi her zaman olduğu gibi bir takım düzeltmeler ve performans arttırımlarını beraberinde getiriyor.Herhangi bir ATI HD serisi ekran kartına sahipseniz bu paketi yüklemenizi öneririz. Sürücüyle gelen yenilikler ise şöyle:

Diğerleri Yanarken ATI Sahipleri Gücün Tadını Çıkarır

Amerikan istihbaratı normal bir evde olması gerekenden kat kat daha fazla ısı yayan ve güç tüketen evleri denetlemeye alır.
Bu güç tüketiminin ardında yasadışı aktivitelerin yattığı sanılmaktadır. Bir an önce harekete geçilmelidir. Yoksa çok geç olabilir.



Nvidia'nın Fermi modellerindeki yüksek ısı ve güç tüketimini tiye alan bu videoyu kaçırmayın. Evinizi basmayacak olsalar da  iyiliğiniz için bu yaz sıcaklarında umarım ATI kullanıyorsunuzdur.

ATI Sürücü Departmanını Bilgilendirin


Bildiğiniz gibi PC gerek bileşen konfigürasyonu gerekse de yazılım çeşitliliği bakımından sayısız değişkene sahip bir platform. Bu kadar esnek bir platformun sorunsuz ve mükemmel olmasını beklemek çok iyimser olurdu. Diğer tüm donanım üreticileri gibi ATI de gün geçtikçe artan sorunların önüne geçebilmek adına sürücülerinde sık sık güncellemelerde bulunuyor. Beta ve hotfix sürücüleriyle birlikte ayda üç sürücü sunulmakta. Ayrıca daha önceden tanıtımını yapmış olduğumuz uygulama profilleri de sorun gidermek adına pratik bir alternatif oluşturuyor.

ATI sürücü departmanındaki çalışanlar sorunların tespiti için elinden geleni yapıyor olsada hiçbir şey dayanışmanın verdiği gücün üzerinde olamaz. Milyonlarca ATI kullanıcısının yapacağı tespitler bu anlamda büyük önem taşımakta. Bunun farkında olan ATI çalışanları kullanıcıların karşılaştığı sorunları kolayca bildirebilmesi için bir platform oluşturdu.

Bu platform sayesinde sisteminiz ve yaşadığınız problemle ilgili bilgileri ATI tarafına ileterek kendinizin ve diğer ATI kullanıcılarının ileride benzer sorunları yaşamasının önüne geçebilirsiniz.


Unutmayın bu servis sizin sorularınızı cevaplamayacaktır. Sadece ileride çıkacak sürücüler tarafından çözülmesi gereken sorunlar veya iyileştirmeler söz konusudur.Eğer probleminiz için destek almak istiyorsanız AMD Destek Sayfalarına başvurun. Ayrıca AMD Forumları veya Türkçe destek istiyorsanız Donanım Haber gibi bir forum üzerinden kullanıcılarla daha hızlı şekilde bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Tek Slot Tasarımlı En Güçlü Ekran Kartı Seçimi

Ekran kartlarının performansı katlandıkça güç tüketimlerinde de artışlar gözlemliyoruz. Güç tüketimi arttığında ise paralel olarak ısı değerleri de yükselmekte. Artan bu değerleri serin tutmak adına günümüzde performanslı ekran kartlarının hemen hemen hepsi çift slot yer kaplayan soğutuculara sahip.