Ferrari hızında bir netbook


Son günlerdeki yazılarımda hep en iyilerinden ve en hızlılarından bahsetmişim.Bu geleneği biraz daha devam ettirerek piyasadaki en hızlı netbook'un tanıtımı ile başbaşa bırakıyorum sizleri.

Özellikle Formula 1 yarışlarını takip edenler bilir, Acer ve AMD  Ferrari takımının sponsorluğunu üstlenmiştir. Bu sponsorluktan son kullanıcı olarak bizler de birbirinden güzel ürünlerle nasibimizi alıyoruz. Bu ürünlerden bir tanesi ise netbook boyutlarıyla piyasada satılan birçok dizüstü bilgisayardan bile daha hızlı çalışabilen ACER Ferrari One 200.


AMD'nin Congo platformu aslında dizüstü pazarı için tasarlanmış olmasına karşın, düşük güç tüketimi sağlaması ve ısı problemi olmamasından dolayı bir netbook kasasının içine rahatlıkla yerleşebiliyor. Bu sayede bir netbook'a göre inanılmaz bir çalışma performansı elde edilebiliyor.1366x768 çözünürlüklü 11.6" boyutundaki HD Ready ekranı bir netbook'tan beklenenin fazlasını veriyor. Yüksek malzeme kalitesi ile üretilmiş kasası Ferrari kırmızısı ile desteklenmiş ve göze hitap eden bir ürün oluşturmuş. İçerisinde barındırdığı  Dx10.1 destekli HD3200 grafik yongası sayesinde rakiplerinin oldukça üzerinde bir performans sunuyor. Piyasaki güncel 3 boyutlu oyunlardan bazılarını detay düşürerek oynamanız mümkün. Eğer bununla yetinemem diyorsanız AMD patentli XGP portu sayesinde harici bir ekran kartı ekleyerek minik sisteminizi bir oyun canavarı haline getirmeniz işten bile değil. ACER Ferrari One 200, HD filmlerin de rahatlıkla üstesinden gelecektir. Piyasadaki diğer netbooklar yaklaşık 8 yaşındaki XP işletim sistemi ile geledursun, Acer Ferrari One 200 son zamanların en gözde işletim sistemi olan Windows 7'nin Home Premium 64-Bit'i ile birlikte sunuluyor. Ferrari duvar kağıtları ve Formula 1 sesleri eşliğinde oluşturulan temalar gayet hoş bir hava katıyor.

Ferrari'nin tasarımını ve AMD'nin platform gücünü arkasına alarak piyasadaki Intel Atom işlemcili rakiplerinden kat kat daha üstün bir performans sunan ACER Ferrari One 200 performanstan ve görsellikten vazgeçemeyen netbook kullanıcılarını oldukça memnun edecektir. 



1 Response to "Ferrari hızında bir netbook"

  1. bahtsız bedevi 9 Ağustos 2012 16:12
    ferrarinin amd xgp portuna uyumlu harici ekran kartını nerede bulabiliriz acaba bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim

Yorum Gönder